Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Λήψη μέτρων κατά των μαθητικών καταλήψεων

≈ÌÁÏ›Ò˘ÛÁ Ù˘Ì ÔÎÈÙÈÍ˛Ì ÛıÌÙ·ÍÙ˛Ì ·¸ ÙÔÌ Íı‚ÂÒÌÁÙÈ͸ ÂÍÒ¸Û˘Ô ”Ù›ÎÈÔ –›ÙÛ· ÙÁÌ ‘ÒflÙÁ 12 ÕÔÂÏ‚ÒflÔı 2019. (EUROKINISSI/√…Ÿ—√œ”  œÕ‘¡—…Õ«”)

Στη λήψη μέτρων κατά των μαθητικών καταλήψεων πέραν της πειθούς και της συνεχούς έκκλησης προς τους καταληψίες, προσανατολίζεται η Κυβέρνηση, προανήγγειλε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στ. Πέτσας.

Πιο αναλυτικά, για τις καταλήψεις στα σχολεία ο κ. Πέτσας δήλωσε πως πρόκειται για ένα θέμα που απασχολεί πολύ την κυβέρνηση.

“Θα δούμε τι μέτρα περαιτέρω μπορούμε να πάρουμε, πέραν της πειθούς και της συνεχούς έκκλησης να μην γίνονται τέτοιες ενέργειες οι οποίες δημιουργούν πρόβλημα και στη σχολική χρονιά, αλλά και στην υγεία των ανθρώπων που προχωρούν σε καταλήψεις. Και αυτό γιατί θα πρέπει να εφαρμόζουμε όλοι τα μέτρα για τον κορωνοϊό χωρίς εξαιρέσεις”, ειπε.

“Στην αρχή φοβόμασταν όλοι μην κλείσουν τα σχολεία από τον κορωνοϊό και τελικά έχουμε 6-7 φορές περισσότερα κλειστά σχολεία λόγω των καταλήψεων”, προσέθεσε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

“Δεν είναι δυνατόν αυτό να συνεχιστεί. Χρειάζεται λίγο να συνετιστούν όλοι. Από τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, τους τοπικούς άρχοντες, που πολλές φορές δίνουν πολιτική κάλυψη σε τέτοιου είδους φαινόμενα, και όλοι μαζί να ξεπεράσουμε και αυτό το πρόβλημα”, τόνισε.

Για να ενημερώνεσαι ΠΡΩΤΟΣ για όλα τα τελευταία ΣΧΟΛΙΚΑ ΝΕΑ πάτησε εδώ.


Διαβάστε ακόμη στα "Σχολικά Νέα":