Δωρεάν εργαστήρια ενδυνάμωσης για Εκπαιδευτικούς

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Αχαΐας «Καλλίπολις» και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δια της Υπευθύνου Αγωγής Υγείας διοργανώνουν δύο εργαστήρια Ενδυνάμωσης, για εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα: «Αναγνωρίζοντας δυνάμεις σε δύσκολους καιρούς».

Τα εργαστήρια Ενδυνάμωσης, για εκπαιδευτικούς που διδάσκουν σε Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού Αχαΐας έχουν ως στόχο την ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών στο ρόλο τους, μέσα από την αναγνώριση των δυνάμεων και των αποθεμάτων τους, σε αυτή τη διαφορετική και γεμάτη προκλήσεις περίοδο για όλη την ανθρωπότητα και ειδικότερα για τη σχολική κοινότητα.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας «Καλλίπολις» (Ν.Ε.Ο Πατρών-Αθηνών 35, 1ος όροφος, τηλ. 2610 226948 & 2610 623290) για δύο (2) διαφορετικές ομάδες εκπαιδευτικών, με περιορισμένο αριθμό ατόμων τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τον covid 19. Πιο συγκεκριμένα η πρώτη ομάδα θα πραγματοποιηθεί στις 7/10/20 ημέρα Τετάρτη και η δεύτερη ομάδα στις 9/10/20 ημέρα Παρασκευή και ώρες 5:30 – 8:30μμ.

Για την συμμετοχή στο εργαστήριο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Μετά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης θα επικοινωνήσουν με τους συμμετέχοντες για την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους. Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή των εκπαιδευτικών στο εργαστήριο είναι εθελοντική και δωρεάν. Μετά την υλοποίηση του εργαστηρίου θα υπάρχει η δυνατότητα υποστήριξης των εκπαιδευτικών στην υλοποίηση προγραμμάτων Αγωγής Υγείας καθώς και άλλων παρεμβάσεων στους μαθητές σχετικά με τις εξαρτήσεις και την ψυχοκοινωνική υγεία.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Εργαστήριο, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους μέχρι την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο  https://kpachaia.gr/ergastiri-endynamosis-kathigiton

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ

ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ “Κ α λ λ ί π ο λ ι ς”

Ν. Ε. Ο. Πατρών – Αθηνών 35, Πάτρα

Τηλ/Fax 2610 226948 – 2610 623290

Για να ενημερώνεσαι ΠΡΩΤΟΣ για όλα τα τελευταία ΣΧΟΛΙΚΑ ΝΕΑ πάτησε εδώ.


Διαβάστε ακόμη στα "Σχολικά Νέα":